Hierna volgt een korte technische en commerciële uitleg over de getrouwheidskaart.

-> “Technische” elementen
De voorzijde van alle kaarten heeft eenzelfde lay-out. In de linker onderhoek is het mogelijk de persoonlijke gegevens van uw apotheek te vermelden (naam van uw apotheek, het adres, het telefoonnummer,…). Omdat dit voor iedereen duidelijk zou zijn, wordt deze informatie voorgedrukt, u krijgt dus volledig afgewerkte kaarten, klaar voor gebruik.
De achterzijde bevat ook verscheidene gemeenschappelijke elementen: tekst, nuttige telefoonnummers,… en een unieke streepjescode (alle kaarten die worden uitgegeven hebben een verschillende streepjescode)!

Hoe werkt het : het voordeel van dit systeem is dat er geen bijkomende uitrusting nodig is! Uw software moet enkel worden aangepast om deze kaarten te kunnen lezen en de gegevens (de kortingen) van deze kaarten te kunnen verwerken.
Deze functie om de getrouwheidskaarten te beheren is in de software Sabco ,Officinall en Farm@d inbegrepen. Er wordt dus geen enkel supplement aangerekend, de implementatie is gratis.
Corilus :. De module kost 1.500 euro ex BTW met een onderhoud van 99 euro ex BTW. Deze optie biedt vele mogelijke instellingen en functies. Corilus zorgt voor de installatie enopleiding in uw apotheek.
Voor meer specifieke vragen over welke opties in uw software inbegrepen zijn, gelieve uw leverancier te contacteren.


Wat zijn de voordelen?
.../...