-> U zult hier een antwoord vinden op de meest gestelde vragen (faq)

Met welke software?
Alle software beschikbaar op de markt zijn compatibel.
De functie om de getrouwheidskaarten te beheren is in de software Sabco, Officinall en Farm@d inbegrepen. Er wordt dus geen enkel supplement aangerekend, de implementatie is gratis!
Corilus biedt een systeem voor het beheren van de getrouwheidskaarten in optie aan. De module kost 1.500 euro ex BTW met een onderhoud van 99 euro ex BTW. . Dit systeem biedt vele mogelijke instellingen en functies. Corilus zorgt voor de installatie en opleiding in uw apotheek.
Voor meer specifieke vragen over welke opties in uw software inbegrepen zijn, gelieve uw leverancier te contacteren.

In de praktijk?
Elke deelnemende apotheker zal het aantal bestelde kaarten binnen een termijn van 4 tot 6 weken ontvangen. Alle kaarten worden volledig afgewerkt geleverd: één gekleurde zijde met het logo en de gegevens van uw apotheek en de andere zijde bevat de streepjescode en de tekst bestemd voor uw patiënten. Het enige wat u moet doen bij het eerste gebruik is de unieke streepjescode toekennen aan de patiënt (of een familie). De streepjescode is leesbaar door het merendeels van de scanners.

Hoeveel kaarten moet ik bestellen?
U moet minimum het aantal bestellen in overeenstemming met het aantal enveloppen, dat u op het einde van het jaar nodig heeft voor uw bonnetjes. Vervolgens moet u rekening houden of u 1 kaart per familie (niet altijd zeer praktisch), of meerdere kaarten wil aanbieden. De onderhandelde prijs met de producent is voor een bestelling van 20.000 kaarten, wij raden u aan meer te bestellen dan nodig, zodat u niet zonder valt. Bijbestellingen zullen mogelijk blijven aan dezelfde condities, aangezien wij een overeenkomst hebben afgesloten met de fabrikant.

Geldigheid van de kaart?
Geen enkele informatie wordt opgeslaan op de kaart, deze is enkel geldig in uw apotheek, aangezien u de unieke streepjescode moet toekennen aan een patiënt. Alle informatie betreffende de kortingen bevindt zich op uw PC, er bestaat geen enkel risico dat u een korting afkomstig uit een andere apotheek zou moeten betalen.

Kaart verloren? Wat moet ik doen?
Indien één van uw patiënten zijn kaart verliest, kan u een nieuwe unieke streepjescode toekennen aan die patiënt.

Welke kortingen?
In dit project is enkel het logo gemeenschappelijk, er bestaat geen enkele verplichting wat de percentages betreft, elke zelfstandige apotheker blijft zijn eigen baas.

Ik heb al een kaart, maar ik ben geïnteresseerd in dit project…
Aangezien de streepjescode door ons zal worden gedrukt, is het volkomen mogelijk om zich te integreren in dit project zonder de kaarten die u al heeft verdeeld te moeten terugnemen of te moeten weggooien. Neem contact met ons op.

vervolg faq ... /...